Vergunningsvrij

Bekijk alle voordelen!

Mooi lichtinval

Bekijk de foto's!

Contact opnemen

Of bel voor een afspraak!

VELUX modellen

Omdat de BASkapel op maat wordt gemaakt, zijn de VELUX dakramen in veel verschillende modellen verkrijgbaar. De door ons bedachte BASkapel is vernoemd naar de bedenker Bas Verdoek. In de meeste gevallen valt er met de BASkapel evenveel ruimtewinst te behalen als met een traditionele dakkapel, maar de lichtinval is een stuk groter. Zo behaalt u het gewenste resultaat tegen een lagere prijs. Geef uw woning een upgrade.

Kies uit verschillende op maat gemaakt VELUX dakraam modellen

U kunt ons inschakelen voor een BASkapel op maat. Onze goedkope oplossing biedt naast schitterende lichtinval en uitstekende isolatie veel andere voordelen. Door de schuine ligging van deze VELUX dakramen wordt een enorme ruimtewinst geleverd. In de meeste gevallen kan de BASkapel zonder vergunning worden geplaatst. Omdat de kapel in verschillende maten wordt uitgevoerd, sluit deze perfect aan op uw woning. Daarnaast worden onze VELUX dakraam modellen minimaal uitgevoerd met HR++ glas. Dit speciale isolerende glas is van hoge kwaliteit en verhoogd de isolatiewaarde extra.

Wilt u een BASkapel laten plaatsen? Neem dan contact met ons op

Zoekt u een dakkapelspecialist voor het leveren van een dakkapel op maat? Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw ideeën. Vraag naar de verschillende VELUX dakramen en ontdek de verschillende modellen en uitvoeringen. U kunt telefonisch contact opnemen door te bellen naar  03 42 40 80 81. U kunt op de foto’s zien hoe eerdere opdrachten uitgevoerd zijn.

Coupon winnen?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een Coupon.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mailadres (verplicht)

  [recaptcha]

  Neem direct contact op!

   Je naam (verplicht)

   Je e-mail (verplicht)

   Onderwerp

   Je bericht

   [recaptcha]