Vergunningsvrij

Bekijk alle voordelen!

Mooi lichtinval

Bekijk de foto's!

Contact opnemen

Of bel voor een afspraak!

Dakkapel vergunningsvrij

Een BASkapel is een dakkapel dat u in de meeste gevallen vergunningsvrij kunt plaatsen. Echter zijn er enkele gemeenten die wellicht beperkingen opleggen voor het plaatsen van dakramen aan de voorzijde van uw woning. Het is dus aan te raden dit vooraf na te gaan. Valt het plaatsen van dit dakkapel onder de WABO, dan kunt u vergunningsvrij genieten van oneindige mogelijkheden bij BASkapel! Wij produceren de BASkapellen geheel zelf in onze eigen werkplaats. Hier kunnen wij uiteraard ook de traditionele dakkapellen op maat maken. Een van de vele voordelen van een BASkapel ten opzichte van een dakkapel is dat er veel meer lichtinval is door de schuine ligging van de ramen. Vraag snel naar de mogelijkheden bij BASkapel!

Een ideaal alternatief voor het dakkapel én vergunningsvrij

De BASkapel is het ideale alternatief voor een traditionele dakkapel en het is vaak ook nog eens vergunningsvrij, ook aan de voorzijde van de woning. In de meeste gevallen behaalt u net zoveel ruimtewinst dan bij een dakkapel. De lichtinval is echter vele malen groter! We maken namelijk gebruik van Velux ramen. Bovendien hebben wij vele jaren ervaring met de productie van een vergunningsvrij dakkapel en met het leveren van maatwerk. Wij voorzien u ook graag van deskundig advies op maat!

Aanvragen

Wij leveren een vergunningsvrij dakkapel door heel Nederland! Vraag het direct aan en profiteer van de vele voordelen van een BASkapel! Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze specialisten!

Neem direct contact op!

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht

    [recaptcha]