De BASkapel®

Het alternatief voor de dakkapel, De BASkapel®!

De BASkapel®

Dankzij de schuin geplaatste VELUX Dakramen in de BASkapel® stroomt er aanzienlijk meer natuurlijk licht uw ruimte binnen. Dit biedt dubbele voordelen. Allereerst wordt uw ruimte vanzelfsprekend ruimer door het installeren van de BASkapel®. Bovendien zorgt de verhoogde hoeveelheid daglicht voor een aanzienlijke visuele uitbreiding van de ruimte, wat een van de belangrijkste pluspunten is in vergelijking met een traditionele dakkapel.

U hebt volledige vrijheid bij het kiezen van de omvang van de BASkapel® en dus bij de extra ruimte die u aan uw huis wilt toevoegen. Door gekoppeld uit te breiden (door meerdere dakramen naast elkaar te plaatsen, vergelijkbaar met de VELUX dakkapel), kunt u de grootte van de BASkapel® bepalen. In bijna alle situaties kan deze BASkapel® zonder vergunning worden geplaatst en dat ook nog eens in slechts een dag door een professionele, persoonlijk door BASkapel® getrainde partner.

Wat betreft de dakramen, u heeft de keuze tussen de VELUX GGL en GGU serie. Het GGU dakraam is een Tuimelvenster met een vochtbestendige, onderhoudsarme kunststof beschermlaag, welke ideaal is voor vochtige ruimtes. Als extra vochtbestendigheid niet nodig is, is het wit afgelakte GGL dakraam een uitstekende optie. Beide typen zijn standaard uitgerust met een ventilatieklep voor een optimaal binnenklimaat. Bovendien zijn zowel de GGU- als de GGL- dakramen volledig compatibel met de originele VELUX raamdecoratie, zonwering en rolluiken.

VELUX dakraam

De door ons gebruikte VELUX dakramen zijn standaard uitgerust met VELUX veiligheidsbeglazing, wat betekent dat de binnenruit gelaagd is. Mocht het glas breken, dan blijven de scherven bij elkaar en vallen ze niet naar binnen.

Ook andere soorten beglazing zijn beschikbaar, waaronder extra isolerend glas. Bovendien kunt u voor de BASkapel en de BASkapel® Serre kiezen uit uitzettuimelvensters, zoals de wit afgelakte GPL of de vochtbestendige GPU variant.

Offerte aanvragen

Kantoor tijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 – 12.30 uur & 13.00 – 15.00 uur

Let op:
Woensdag is onze montagedag.
Dan zijn we telefonisch niet bereikbaar

Zaterdag & zondag:
Gesloten

Contactgegevens

Baskapel B.V.

Stationsweg 179-1
3771 VG Barneveld
Telefoon : 03 42 40 80 81
KVK : 89808878
E-Mail: info@baskapel.nl