Vergunningsvrij

Bekijk alle voordelen!

Mooi lichtinval

Bekijk de foto's!

Contact opnemen

Of bel voor een afspraak!

Velux dakraam vervangen

U kunt een VELUX dakraam snel en deskundig laten vervangen door ons. Wij als dakvensterspecialist beschikken over een ruim aanbod aan VELUX kunststof dakramen die wij volledig op maat kunnen leveren en plaatsen. Dankzij onze snelle werkwijze en gunstige prijszetting kunnen wij u een goede prijs-kwaliteitverhouding aanbieden.

Laat uw VELUX dakraam vervangen

Elk type VELUX dakraam kan vlot en voordelig door ons worden vervangen. Zo hebben wij een ruim aanbod aan dakramen van VELUX, inclusief raamdecoratie en zonwering, die wij voor iedere afmeting op maat kunnen leveren. Na verwijdering van uw oude dakraam plaatsen en monteren wij binnen een kort tijdsbestek uw op maat gemaakte dakraam. Natuurlijk zorgen wij ook voor het afvoeren van uw oude dakraam. Daarnaast kunt u ons in de toekomst inschakelen voor onderhoud aan uw VELUX dakraam. Ontdek de voordelen van een BASkapel.

VELUX dakraam laten vervangen? Vraag een offerte aan

Schakel ons direct in wanneer u een dakraam op snelle en professionele wijze wilt laten vervangen voor een VELUX dakraam. Dankzij ons ruime aanbod kunnen wij een dakraam op maat maken die voldoet aan al uw wensen. Creëer een lichte ruimte en geef uw pand een upgrade. Met vragen kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 03 42 40 80 81.

Neem direct contact op!

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht

    [recaptcha]