Vergunningsvrij

Bekijk alle voordelen!

Mooi lichtinval

Bekijk de foto's!

Contact opnemen

Of bel voor een afspraak!

Velux dakraam monteren, inbouwen en plaatsen

Meer licht en ruimte met een BASkapel op uw huis!

De Dakvensterspecialist kan voor u een Velux dakraam op maat monteren, inbouwen en plaatsen. Wij hebben een ruim aanbod aan Velux dakramen die verkrijgbaar zijn in vele verschillende soorten en maten. Dankzij onze snelheid en deskundigheid bij het monteren, inbouwen en plaatsen van een Velux dakraam, hebben wij de afgelopen jaren een uitstekende naam opgebouwd.

Velux dakraam inbouwen en montage
Al vele jaren levert De Dakvensterspecialist vele typen Velux dakramen en onderdelen. In ons aanbod vindt u voor vrijwel alle maten de meest ideale Velux dakramen, die u kunt voorzien van de raamdecoratie en zonwering naar keuze. Op onze website kunt u eenvoudig zien welke maatvoering wij hanteren voor de Velux dakraam. Wij geven u ook uiteraard graag advies over welke Velux dakraam het meest geschikt is voor uw dak. Behalve levering, kunnen wij ook de plaatsing en de montage van een Velux dakraam voor u verzorgen. Bovendien kunnen wij ook onderhoud uitvoeren aan alle typen Velux dakramen.

Velux dakraam monteren, inbouwen en plaatsen? Contacteer ons!

Al vele jaren is De Dakvensterspecialist de expert op het gebied van een Velux dakraam te plaatsen. Wilt u weten welk Velux dakraam maten en afmetingen verkrijgbaar te monteren of te plaatsen zijn? Bel dan naar 03 42 40 80 81 of info@dakraamexpert.nl, zodat wij u direct over onze vele mogelijkheden kunnen inlichten. U kunt ook direct een offerte aanvragen waarin u de afmetingen voor uw Velux dakramen aan kunt geven.

Neem direct contact op!

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht

    [recaptcha]