Vergunningsvrij

Bekijk alle voordelen!

Mooi lichtinval

Bekijk de foto's!

Contact opnemen

Of bel voor een afspraak!

VELUX CABRIO dakraam

Met het VELUX CABRIO dakraam tovert u een dakraam in enkele seconden naar een inpandig balkonvenster. Zo kunt u de buitenwereld naar binnen brengen en genieten van een gezonde dosis frisse lucht en natuurlijk daglicht. Dit dakraam is dan ook de perfecte toevoeging aan uw woonruimte!

Ervaar de vele voordelen van een VELUX CABRIO dakraam

De bovenkant van de VELUX CABRIO kan geopend worden als een normaal dakraam. Dankzij het raam dat aan de bovenkant scharniert en naar buiten opent wordt er extra ruimte verzorgd in de kamer. Ook kunt u genieten van een panoramisch uitzicht. Er zijn verder veel andere voordelen aan het plaatsen van een VELUX CABRIO dakraam. Het dakraam wordt minimaal geplaatst met HR++ glas, die voorzien kan worden van een upgrade U kunt hierbij kiezen voor zelfreinigend glas, veiligheidsglas of extra geluid reducerend glas. Ook kunt u bij de binnenafwerking kiezen uit alle beschikbare VELUX raamdecoratie, zonwerings- en insectenweringsproducten.

Geef uw woning een upgrade met een VELUX CABRIO dakraam

De VELUX CABRIO wordt vaak gekoppeld aan onze BASkapel. In Nederland wordt de BASkapel door verschillende bedrijven gemonteerd. Het is natuurlijk ook mogelijk om een BASkapel met VELUX CABRIO dakraam te bestellen wanneer u aannemer bent. Wij assisteren u graag bij het plaatsen van het dakvenster. Met vragen of voor deskundig advies mag u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 03 42 40 80 81.

Neem contact op!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mailadres (verplicht)

  Adres + postcode (verplicht)

  Plaats (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons privacy beleid.

  [recaptcha]