Vergunningsvrij

Bekijk alle voordelen!

Mooi lichtinval

Bekijk de foto's!

Contact opnemen

Of bel voor een afspraak!

Lichtstraten

BASkapel is de specialist in de productie van lichtstraten. Bij de productie, levering en plaatsing van deze lichtstraten leveren wij altijd maatwerk. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en de afmetingen van uw pand. De lichtstraten bieden u vele voordelen. Zo geniet u van nóg meer lichtinval en behaalt u net zoveel ruimtewinst dan bij traditionele dakkapellen. Uiteraard zijn raamdecoratie en zonwering toe te passen op een lichtstraat. Wij maken gebruik van Velux ramen. Het glas is minstens HR++ glas. Deze heeft een uitstekende isolatiewaarde en is van hoge kwaliteit. Andere soorten glas, zoals veiligheidsglas, behoort ook tot de mogelijkheden bij BASkapel!

Lichtstraten op maat laten maken

Doordat wij maatwerk leveren, kunt u bij BASkapel lichtstraten compleet naar wens laten produceren, leveren en monteren. Voor de montage maken wij gebruik van onze gecertificeerde partners. Deze zijn in heel Nederland gevestigd. Samen met hun hulp realiseren we een landelijke dekking. We kunnen dan ook altijd snel schakelen, ook voor reparatiewerkzaamheden. Bekijk onze foto’s eens rustig door om impressies op te doen van onze lichtstraten en andere producten. Zo bieden wij ook diverse BASkapellen aan, het uitstekende alternatief op het traditionele dakkapel.

Mogelijkheden

Door ons maatwerk zijn de mogelijkheden eindeloos wat betreft onze lichtstraten. Vraag snel naar de mogelijkheden of doe direct een aanvraag bij BASkapel! Profiteer nu nog van de vele voordelen van onze producten en diensten!

Neem direct contact op!

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht

    [recaptcha]