Vergunningsvrij

Bekijk alle voordelen!

Mooi lichtinval

Bekijk de foto's!

Contact opnemen

Of bel voor een afspraak!

Lichtstraat prijzen

Een lichtstraat laat u produceren, leveren en plaatsen tegen scherpe prijzen door de specialisten van BASkapel. Met dit unieke product profiteert u van vele voordelen. Zo heeft u aanzienlijk meer lichtinval in uw woning en heeft u dezelfde ruimtewinst dan bij een traditioneel dakkapel. Raamdecoratie en zonwering kan ook worden toegepast in een lichtstraat. Bovendien kunnen de vensters naar wens geopend worden, elektrisch of handbediend. Wij maken gebruik van Velux ramen. Deze zijn minstens gemaakt van HR++ glas. U bent dan ook verzekerd van hoge kwaliteit. Deze ramen hebben een hoge isolatiewaarde en zijn zeer stevig. Uiteraard kunt u bij ons ook kiezen voor andere soorten glas.

Een lichtstraat tegen scherpe prijzen bij de specialist

Een lichtstraat vindt u tegen scherpe prijzen bij uw specialist, BASkapel. Wij hebben vele jaren ervaring met het produceren van lichtstraten. Hierbij leveren wij altijd maatwerk. Wij werken samen met vele gecertificeerde partners in Nederland, waardoor we een landelijke dekking hebben. Deze partners kunnen de lichtstraat ook voor u monteren tegen lage prijzen. Voordat we de lichtstraat plaatsen, stellen we u op de hoogte van de prijzen. U weet dan ook precies waar u aan toe bent bij BASkapel.

Een BASkapel

Behalve een lichtstraat kunnen wij ook diverse BASkapellen plaatsen tegen scherpe prijzen. Vraag snel naar de mogelijkheden en informeer naar de tarieven bij BASkapel!

Neem direct contact op!

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht

    [recaptcha]