Vergunningsvrij

Bekijk alle voordelen!

Mooi lichtinval

Bekijk de foto's!

Contact opnemen

Of bel voor een afspraak!

Dakserre

Laat een dakserre met een BASkapel plaatsen! Een BASkapel heeft vele voordelen tegenover een dakkapel en is daardoor hét alternatief. BASkapellen worden door ons zelf geproduceerd en geplaatst, en hiermee heeft u dezelfde ruimtewinst als met een dakkapel, maar ook nog eens meer lichtinval.

Het plaatsen van een dakserre door BASkapel

Het plaatsen van een dakserre door BASkapel gaat erg gemakkelijk. Deze worden namelijk prefab, precies op maat gemaakt! Op deze manier is er geen dagenlange verbouwing nodig, maak kan deze vergunningsvrije dakserre in één dag geplaatst worden. En ja, een dakserre van BASkapel is vergunningsvrij! Hier hoeft namelijk in de meeste gevallen geen aanvraag voor een omgevingsvergunning gedaan worden, zoals bij een gewone dakkapel wel gedaan moet worden! Dit is een van de vele voordelen van een BASkapel, net als de volgende zaken:

 • Mooiere lichtinval dan bij een dakkapel door schuine ligging
 • In vele maten
 • Minimaal uitgevoerd met HR++ glas, met upgrade mogelijk
 • Hoge isolatiewaarde
 • Alle soorten raamdecoratie, insectweringsproducten en zonwering mogelijk

Bestel een BASkapel dakserre

Laat u overtuigen door de kwaliteit van een BASkapel! Wij plaatsen dakserres in heel Nederland en kunnen alle soorten precies op maat en naar wens voor u maken. Kom onze BASkapellen bekijken in het Daglicht Advies Centrum van VELUX of bel om een afspraak te maken naar 03 42 40 80 81.

Neem direct contact op!

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  [recaptcha]