Vergunningsvrij

Bekijk alle voordelen!

Mooi lichtinval

Bekijk de foto's!

Contact opnemen

Of bel voor een afspraak!

Dakraam kopen

 

Een dakraam komt u kopen bij BASkapel, zodat u profiteert van meer daklicht in uw woning! Wij maken gebruik van de Velux dakramen, die schuin geplaatst worden. U profiteert van net zoveel ruimtewinst dan bij traditionele dakramen. Een BASkapel wordt geheel door onszelf geproduceerd. Wanneer u een dakraam bij ons wilt kopen, dan bent u verzekerd van kwaliteit. We gebruiken minimaal HR++ glas. Bovendien is het mogelijk om raamdecoratie en zonwering toe te passen op het dakraam. Door de scherpe tarieven zijn onze dakramen voor iedereen betaalbaar. Vraag snel naar de mogelijkheden bij BASkapel!

Een dakraam goedkoop kopen

Een dakraam kunt u goedkoop kopen bij BASkapel. Uiteraard bieden wij niet alleen de dakramen aan, maar kunnen wij ook een geheel BASkapel produceren, leveren en plaatsen. Dit is een uitstekend alternatief op het traditionele dakkapel met vele voordelen. Met de dakramen van BASkapel heeft u veel mooier lichtinval en de vensters worden liggend (schuin) geplaatst. U kunt het raam ook upgraden van HR++ glas naar onder andere:

 • Zelfreinigend glas
 • Veiligheidsglas
 • Extra geluidsreducerend glas
 • Extra isolerend glas

Isolatiewaarde

Onze BASkapel heeft een isolatiewaarde van wel Rc 4. Samen met een dakraam van HR++ glas kunt u dus een topproduct kopen. Twijfel niet langer en kom een dakraam kopen bij BASkapel!

Neem direct contact op!

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  [recaptcha]