Vergunningsvrij

Bekijk alle voordelen!

Mooi lichtinval

Bekijk de foto's!

Contact opnemen

Of bel voor een afspraak!

Daklicht

Met een BASkapel heeft u gegarandeerd meer daklicht in uw woning. Deze unieke dakkapel heeft schuin gelegen ramen, waardoor u meer lichtinval heeft vanuit het dak. Daarnaast profiteert u van net zoveel ruimtewinst dan bij een traditioneel dakkapel. Daarnaast is de BASkapel in de meeste gevallen vergunningsvrij te plaatsen, ook aan de voorzijde van de woning. Wij maken gebruik van de hoogwaardige Velux dakramen om meer daklicht te creëren. De BASkapel is speciaal ontworpen door onze specialisten. Wij verzorgen de plaatsing, voeren het dakkapel uit met minimaal HR++ glas en u bent verzekerd van een hoge isolatiewaarden.

Veel keuze om meer daklicht te creëren

Bij BASkapel heeft u veel keuze om aanzienlijk meer daklicht te creëren. De keuzes die u heeft zijn afhankelijk van de afmetingen van uw dak. We bespreken vooraf altijd met u de mogelijkheden. Bovendien voorzien we u graag van een heldere prijsopgaaf, zodat u zeker weet waar u aan toe bent. Onze kapellen worden bovendien prefab geleverd. Hierdoor kunnen we in zeer korte tijd de plaatsing realiseren. Onze medewerkers voorzien u ook graag van deskundig advies op maat, zodat we u de optimale oplossing bieden.

Vraag het direct aan

Vraag direct het BASkapel aan en profiteer van meer daklicht in uw woning! Wij helpen u van begin tot eind, van de productie van het dakkapel tot aan de plaatsing ervan. Vraag snel naar de mogelijkheden bij BASkapel!

Neem direct contact op!

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht

    [recaptcha]