Vergunningsvrij

Bekijk alle voordelen!

Mooi lichtinval

Bekijk de foto's!

Contact opnemen

Of bel voor een afspraak!

Dakkapel Zeeland

Meer licht en ruimte met een BASkapel op uw huis!

Een dakkapel op maat laat u in Zuid-Holland leveren door De Dakvensterspecialist. Wij zijn ontwerper en leverancier van de BASkapel, een alternatief op de traditionele dakkapel. Klinkt een mooiere lichtinval en betere isolatie u ook goed in de oren, dan is de BASkapel echt iets voor u.

BASkapel
Wanneer u een dakkapel van topkwaliteit wilt laten leveren in Zuid-Holland, is De Dakvensterspecialist de ideale partner. Wij leveren u de BASkapel; een Velux dakraam dat een alternatief vormt op de traditionele dakkapel. Met een dergelijk Velux dakraam boekt u evenveel ruimtewinst als met een normale dakkapel, maar heeft u een veel betere lichtinval. Daarnaast biedt de BASkapel ook nog de volgende voordelen:

 • Vergunningsvrije plaatsing;
 • Minimaal uitgevoerd met HR++ glas;
 • Hoge isolatiewaarde;
 • Alle vormen van Velux raamdecoratie en zonwering toepassingen mogelijk;
 • De kapel wordt prefab geleverd en kan zo binnen één dag worden geplaatst.

Voor iedere klant kunnen wij een dakkapel volledig op maat maken. In de loop der jaren hebben wij al vele klanten in Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Leiden en de rest van Zuid-Holland een dakkapel naar wens geleverd.

Dakkapel in Zuid Holland? Contacteer ons

Op zoek naar een dakkapel met een schitterende lichtinval en vergunningsvrije plaatsing in Zuid-Holland? Neem dan meteen contact op met De Dakvensterspecialist via telefoonnummer 03 42 40 80 81 of e-mailadres info@dakraamexpert.nl. Op onze website vindt u een groot aantal foto’s van door ons geplaatste BASkapellen.

Neem direct contact op!

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  [recaptcha]