Vergunningsvrij

Bekijk alle voordelen!

Mooi lichtinval

Bekijk de foto's!

Contact opnemen

Of bel voor een afspraak!

Dakkapel in Utrecht en omgeving

Meer licht en ruimte met een BASkapel op uw huis!

Bent u op zoek naar een alternatief voor een traditionele dakkapel in Utrecht? De Dakvensterspecialist biedt u de BASkapel. Hierbij wordt een Velux dakraam als dakkapel gebruikt, wat leidt tot gigantische voordelen op het gebied van lichtinval, isolatie en snelheid van de plaatsing.

BASkapel
De Dakvensterspecialist heeft al vele klanten in Amersfoort, Zeist en andere delen van de provincie Utrecht voorzien van hun eigen ontworpen dakkapel: de BASkapel. Bij deze dakkapel wordt een Velux dakraam gebruikt. Op deze manier creëert u net zoveel ruimte als met een conventionele kapel, maar geniet u wel van een mooiere lichtinval. Bovendien kent de BASkapel ook deze voordelen:

 • Plaatsing is vergunningsvrij;
 • Minimaal voorzien van HR++ glas;
 • Hoge isolatiewaarde;
 • Alle vormen van Velux raamdecoratie en zonwering mogelijk.

U hebt de keuze uit diverse typen Velux dakramen. De rest van de kapel wordt door ons volledig op maat gemaakt. Wij leveren de BASkapel prefab aan. De plaatsing neemt maar een dag in beslag. Mede hierdoor is het zeer voordelig om De Dakvensterspecialist in te schakelen als u een dakkapel nodig heeft in Utrecht.

Dakkapel in Utrecht? Contacteer ons?

De Dakvensterspecialist heeft met haar speciaal ontworpen dakkapel, de BASkapel, al vele tevreden klanten in Utrecht. Als u ook wilt profiteren van de vele voordelen, belt u naar 03 42 40 80 81 of stuurt u een e-mail naar info@dakraamexpert.nl. Eerst zien dan geloven? Op onze website vindt u foto’s  van de BASkapel. Kom ook eens een kijkje nemen in de showroom van een van onze dealers.

In de provincie Utrecht zijn wij onder andere actief in

 • Amersfoort

Neem direct contact op!

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  [recaptcha]