Vergunningsvrij

Bekijk alle voordelen!

Mooi lichtinval

Bekijk de foto's!

Contact opnemen

Of bel voor een afspraak!

Dakkapel in Limburg

Meer licht en ruimte met een BASkapel op uw huis!

De levering en plaatsing van een hoogwaardige dakkapel kunt u in Limburg laten verzorgen door De Dakvensterspecialist. Wij zijn de bedenker van de BASkapel, hét alternatief op de traditionele dakkapel. Klanten in Maastricht, Venlo, Heerlen en Kerkrade zijn u al voorgegaan en genieten van de vele voordelen van een dakkapel.

BASkapel
De Dakvensterspecialist is de ideale partner voor het laten leveren en plaatsen van een dakkapel in Limburg. Wij leveren u namelijk onze eigen ontworpen BASkapel. Bij dit alternatief op de normale dakkapel wordt een Velux dakraam gebruikt als kapel. Dit zorgt voor evenveel ruimtewinst als bij een traditionele dakkapel, maar tegelijkertijd voor een veel grotere en mooiere lichtinval. Daarnaast bent u ook verzekerd van de volgende voordelen:

 • Vergunningsvrije plaatsing;
 • Minimaal uitgevoerd met HR++ glas;
 • Hoge isolatiewaarde;
 • Alle vormen van Velux raamdecoratie en zonwering toepassingen mogelijk;
 • De kapel wordt prefab geleverd en kan zo binnen één dag worden geplaatst.

Voor iedere consument kunnen wij een dakkapel volledig op maat leveren met vele verschillende soorten Velux dakvensters. Al deze voordelen maken van De Dakvensterspecialist de juiste keuze als leverancier van uw nieuwe dakkapel in Limburg.

Dakkapel in Limburg? Contacteer ons?

Het leveren en plaatsen van een BASkapel, hét alternatief op de traditionele dakkapel, laat u in Limburg verzorgen door De Dakvensterspecialist. U kunt ons contacteren via 03 42 40 80 81 of info@dakraamexpert.nl. Op onze website kunt u een groot aantal foto’s vinden van de BASkapel.

Neem direct contact op!

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  [recaptcha]