Vergunningsvrij

Bekijk alle voordelen!

Mooi lichtinval

Bekijk de foto's!

Contact opnemen

Of bel voor een afspraak!

Dakkapel kopen

Als u een dakkapel wilt kopen kies dan voor een BASkapel van ons. U creert dezelfde extra ruimte zonder verlies van licht of kosten te maken voor een vergunning. Daarbij oogt een BASkapel ook beter omdat de vorm van het dak optisch gewaarborgd blijft. U bespaart ook kosten als u een dakkapel van BASkapel wilt kopen, doordat het een hoge isolatiewaarde heeft.

BASkapel is dé beste oplossing als u een dakkapel wilt kopen

U koopt een dakkapel van ons bij verschillende dealers door heel Nederland. Er is altijd een vestiging bij u in de buurt. Wij hebben verschillende maatvoeringen van onze dakkapel beschikbaar als u deze wilt kopen. Als onze oplossingen zijn voorzien van uitmuntend VELUX HR++ glas. U heeft natuurlijk ook de keuze uit ander glas van dit merk zoals veiligheidsglas of zelfreinigende opties. Een VELUX raam is geschikt voor verschillende VELUX toepassingen. U kunt kiezen voor zonwering op maat of goede insectenwering.

Bestellen en monteren

De BASkapel wordt ook veel gebruikt door aannemers die zeer tevreden zijn over ons product. Wilt u een dakkapel van ons kopen of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op door het formulier in te vullen. Onze medewerkers staan voor u klaar met deskundig advies. U kunt ook een bezoek brengen bij een dealer uit de buurt om de BASkapel mogelijkheden live te aanschouwen.

Neem direct contact op!

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht

    [recaptcha]