Vergunningsvrij

Bekijk alle voordelen!

Mooi lichtinval

Bekijk de foto's!

Contact opnemen

Of bel voor een afspraak!

Dakkapel in Groningen en omgeving

Meer licht en ruimte met een BASkapel op uw huis!

Een dakkapel van de hoogste kwaliteit laat u in Veendam, Delfzijl en de rest van de provincie Groningen leveren door De Dakvensterspecialist. Wij zijn de trotse ontwerper van de BASkapel, dat hét alternatief vormt op de traditionele dakkapel. Een schitterende lichtinval en uitstekende isolatie zijn een van de voordelen die onze uitvinding u te bieden heeft.

BASkapel
Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe dakkapel in Groningen, kunt u De Dakvensterspecialist inschakelen. Wij kunnen u voorzien in de BASkapel, het zeer voordelige alternatief van de traditionele dakkapel, waarbij een Velux dakraam als kapel wordt gebruikt. Op deze manier heeft u dezelfde ruimtewinst als bij een normale dakkapel, maar heeft u wel een veel grotere en mooiere lichtinval. Andere voordelen van deze dakkapel zijn de vergunningsvrije plaatsing, uitstekende beglazing, hoge isolatiewaarde en de mogelijkheden om uw raam te voorzien van iedere soort Velux raamdecoratie en zonwering. Dit maakt het zeer voordelig om, wanneer u een nieuwe dakkapel wilt laten leveren en plaatsen in Groningen, te kiezen voor een dakkapel van De Dakvensterspecialist.

Wij leveren in heel Groningen

Om ook te profiteren van de vele voordelen van een BASkapel – hét alternatief op de traditionele dakkapel -schakelt u in Groningen De Dakvensterspecialist in. Bel naar 03 42 40 80 81 of mail naar info@dakraamexpert.nl voor meer informatie of het laten opstellen van een vrijblijvende offerte. Nog niet overtuigd? Bekijk dan eens de vele impressies van de BASkapel op onze site of kom langs in de showroom van een van onze dealers.

In de provincie Groningen is BASkapel onder andere actief in:

 • Barneveld

Neem direct contact op!

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  [recaptcha]