Vergunningsvrij

Bekijk alle voordelen!

Mooi lichtinval

Bekijk de foto's!

Contact opnemen

Of bel voor een afspraak!

Dakkapel in Gelderland: DE BASkapel!!!

Meer licht en ruimte met een BASkapel op uw huis!

Laat uw dakkapel in Gelderland plaatsen door De Dakvensterspecialist en geniet van de vele voordelen die onze BASkapel ook u te bieden heeft. Wij garanderen u een schitterend lichtinval, uitstekende isolatie en een dakkapel die er ook van buiten prachtig uitziet.

BASkapel
Het heeft vele voordelen om een dakkapel in Gelderland te laten plaatsen door De Dakvensterspecialist. De door ons ontworpen BASkapel die wordt uitgevoerd met een Velux dakraam, geeft dezelfde ruimtewinst als een traditionele dakkapel, maar wel met een veel mooiere lichtinval. De plaatsing is in vele gevallen vergunningsvrij. De ramen zijn minimaal voorzien van HR++ glas (en alle typen Velux zonwering en raamdecoratie die u wenst) en hebben de Velux vensters een grote isolatiewaarde. Wij leveren de BASkapel prefab aan. Plaatsing van een dakkapel wordt in één dag gedaan. Een dakkapel in Gelderland laat u leveren en monteren door De Dakvensterspecialist.

Dakkapel in Gelderland? Contacteer ons

Van Nijmegen tot aan Arnhem en van Apeldoorn tot aan Doetinchem: de BASkapel is in heel Gelderland al een begrip. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u bellen naar 03 42 40 80 81 of mailen naar info@dakraamexpert.nl. Impressies van de BASkapel zijn te vinden op onze site, maar u kunt hem ook bezichtigen in de showroom van een van onze dealers.

In de provincie Gelderland is BASkapel onder andere actief in:

 • Doetinchem
 • Arnhem
 • Tiel
 • Ede
 • Apeldoorn
 • Zutphen
 • Nijmegen

Neem direct contact op!

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  [recaptcha]