Vergunningsvrij

Bekijk alle voordelen!

Mooi lichtinval

Bekijk de foto's!

Contact opnemen

Of bel voor een afspraak!

Dakkapel Friesland

Meer licht en ruimte met een BASkapel op uw huis!

Voor een nieuw dakkapel schakelt u in Friesland De Dakvensterspecialist in. Wij zijn bedenker en leverancier van de BASkapel, hét ideale alternatief op de traditionele dakkapel. De BASkapel staat voor een schitterende lichtinval en uitstekende isolatie.

BASkapel
De BASkapel is hét voordelige alternatief voor een normale dakkapel en laat u in Friesland leveren en monteren door De Dakvensterspecialist. Deze dakkapel met Velux dakramen, waardoor er sprake is van een veel grotere en mooiere lichtinval dan bij een traditionele dakkapel. Daarnaast heeft deze dakkapel (BASkapel) ook de komende voordelen:

 • Plaatsing is vergunningsvrij;
 • Minimaal voorzien van HR++ glas;
 • Hoge isolatiewaarde;
 • Alle vormen van Velux raamdecoratie en zonwering mogelijk.

U heeft bij ons de keuze uit diverse typen Velux dakramen, terwijl de rest van de kapel door ons compleet op maat wordt gemaakt. Vervolgens wordt de BASkapel prefab bij u geleverd, zodat plaatsing ervan slechts één dag in beslag neemt. Deze voordelen maken van De Dakvensterspecialist de perfecte keuze als dakkapel leverancier in de provincie Friesland.

Vragen over levering in Friesland?

Van Leeuwarden tot aan Sneek en van Heerenveen tot aan Drachten: De Dakvensterspecialist levert u een gunstig alternatief op de dakkapel – de BASkapel – volledig op maat. Het aanvragen van meer informatie of een vrijblijvende offerte doet u via 03 42 40 80 81 of info@dakraamexpert.nl. Bekijk meteen de verschillende foto’s van de BASkapel zijn te bekijken op onze site. Waar u ook in Friesland  woont wij leveren en plaatsen uw dakkapel binnen een korte tijd.

Neem direct contact op!

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  [recaptcha]