Vergunningsvrij

Bekijk alle voordelen!

Mooi lichtinval

Bekijk de foto's!

Contact opnemen

Of bel voor een afspraak!

Dakkapel in Flevoland: DE BASkapel!!!

Meer licht en ruimte met een BASkapel op uw huis!

U wilt een nieuwe dakkapel laten leveren in Flevoland? Schakel dan De Dakvensterspecialist in en geniet van de vele voordelen die onze dakkapel te bieden heeft. Klanten in Emmeloord, Lelystad en Almere profiteren al van onder meer de schitterende lichtinval en uitstekende isolatie van de BASkapel.

BASkapel
Een nieuwe dakkapel kunt u in Flevoland het beste laten leveren door De Dakvensterspecialist. Wij kunnen u namelijk voorzien in hét alternatief van de traditionele dakkapel: de BASkapel. Deze kapel bestaat in grote mate uit een Velux dakraam, die u een veel mooiere lichtinval geeft dan bij een normale dakkapel. De ruimtewinst blijft echter hetzelfde. Daarnaast biedt de BASkapel u de volgende voordelen:

 • Vergunningsvrije plaatsing;
 • Minimaal uitgevoerd met HR++ glas;
 • Hoge isolatiewaarde.

Wij kunnen de BASkapel volledig naar uw afmetingen leveren en monteren. U kunt hierbij kiezen uit diverse uitvoeringen Velux dakramen, die tevens kunnen worden voorzien van zonwering en raamdecoratie. Tel daarbij de snelle levering en plaatsing op en u weet dat De Dakvensterspecialist het ideale bedrijf is om u te voorzien van een dakkapel in Flevoland.

Vragen over de BASkapel of de levering in Flevoland?

Een dakkapel met uitstekende lichtinval – de BASkapel – laat u in Flevoland leveren door De Dakvensterspecialist. Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Contacteer ons dan via telefoonnummer 03 42 40 80 81, e-mailadres info@dakraamexpert.nl of het contactformulier op onze website.

In de provincie Flevoland is BASkapel onder andere actief in:

 • Almere

Neem direct contact op!

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  [recaptcha]